Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - April 2004
April 2004
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Sportcomplex Eindhoven-Noord

AKTIE
Sportcomplex Eindhoven-Noord maakt zijn naam als veelzijdig sport- en ontmoe-tingscentrum waar! In de periode april t/m oktober 2004 staat het bol van toernooien en evenementen op ons 32 hectare grote sportcomplex, dat ligt ingeklemd tussen de Marathonloop, Huizingalaan, Fakkellaan en de Estafettelaan.
Veel van de 43 sportverenigingen en -groepen die hun thuisbasis hebben op Sportcomplex Eindhoven-Noord, organiseren in bovengenoemde periode hun jaarlijkse toernooien en afsluitende activiteiten. Daarnaast organiseert ons profes-sionele team voor een aantal scholen, groepen en bedrijven een uitdagende sportdag of gezellig bedrijfsevenement op maat.

Enkele bijzondere evenementen die op ons sportcomplex plaatsvinden zijn: Nederlandse Kampioenschappen Korfbal alle categorieën op zaterdag 12 juni en Clinic Spektakeldag basisscholieren op vrijdag 18 juni.
Op website www.sen.eindhoven.nl/agenda vindt u een actueel overzicht.

VERENIGINGSONDERSTEUNING
Op maandag 5 april 2004 van 19.30 - 21.00 uur vindt de zesde bijeenkomst in het kader van verenigingsondersteuning plaats in het clubgebouw van PSV Handbal aan de Oude Bosschebaan. Onderwerpen als terugblik op 2003, sponsoring, ledenwerving, vrijwilligers, reclameborden en energiemaatregelen komen op deze avond aan bod. De deelname aan deze bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor sportbestuurders van sportverenigingen op Sportcomplex Eindhoven - Noord.