Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2023

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Vind jouw sport tijdens de Eindhovense Sportweek

Tijdens de jaarlijkse Eindhovense Sportweek staat sport en bewegen in de schijnwerpers. Veel sportclubs en beweegaanbieders zetten hun deuren open om heel Eindhoven in beweging te brengen en houden! Vanaf vrijdag 8 september gaan we weer los met de Eindhovense Sportweek 2023.
Op de website eindhovensesportweek.nl vinden Eindhovenaren beweegtips en informatie. Ook houden we jou ook op de hoogte van alle activiteiten in de aanloop naar en tijdens de sportweek. Doe jij mee?

Kennismakingaanbod voor Eindhovenaren
Heb jij nu al zin om een eindje te gaan sporten? Bekijk de website www.kiesjesportenkunst.nl bij
welke sport- en beweegaanbieders in Eindhoven jij een keer mee kan doen.

Op dit moment staan er al veel activiteiten open voor basisschoolleerlingen, jongeren en voor 55-plussers. Op deze manier kun jij makkelijk kennismaken met een sport(club) naar keuze in jouw wijk. Je mag inschrijven op verschillende activiteiten. Vanaf 1 september vind je hier ook sportaanbod voor volwassenen.
 
Sportaanbieders aan zet
De Eindhovense Sportweek valt samen met de opening van het nieuwe sportseizoen in september. Een mooie tijd om jouw club te laten zien aan inwoners. Voor alle sportaanbieders die hun deuren open willen zetten om Eindhovenaren kennis te laten maken met hun aanbod, is het mogelijk om sportaanbod te delen op het platform www.kiesjesportenkunst.nl. Naast activiteiten die al gedeeld worden voor basisschoolleerlingen, jongeren en 55+, kan jouw sportclub, -school of praktijk sport- en beweegaanbod, nu ook voor volwassenen sportaanbod uploaden. Check of jouw club al een account heeft, deel online jullie sportaanbod en breng Eindhoven mee in beweging!