Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Februari 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Senioren in beweging met Beweeggids 55+

Bij Eindhoven Sport willen we graag alle Eindhovenaren in beweging krijgen en houden. 55-plussers zijn hierbij een belangrijke doelgroep.
Je bent nooit te oud om te sporten en te bewegen maar soms kan het lastig zijn om passend sport- of beweegactiviteit te vinden. Daarom bundelt Eindhoven Sport het sport- en beweegaanbod uit alle Eindhovense stadsdelen in de Beweeggids 55+.

Wat is de beweeggids 55+?
Sport en bewegen is goed voor iedereen. Het zorgt niet alleen dat je, je fitter voelt, maar samen sporten is ook erg gezellig. In de Beweeggids 55+ staan veel verschillende sporten waar je bij aan kunt sluiten. De eerste les is gratis om kennis te maken met de sport en club.

Sporten tijdens corona
Zoals u waarschijnlijk wel weet heeft de overheid de lockdown verlengd tot en met 9 februari. De lockdown heeft invloed op de sportverenigingen en -clubs.
Toch zijn er wel mogelijkheden om lekker te bewegen in deze periode. Neem contact op met de sportaanbieder voor meer informatie over het sportaanbod of Sportregisseur Marly Litjens kan u helpen bij het vinden van passend sportaanbod.

Digitaal platform
Eindhoven Sport heeft de Beweeggids 55+ digitaal ingericht op de website: eindhovensport.nl/beweeggids. Op het platform kan er met behulp van de filters gezocht worden naar passend sportaanbod in de stadsdelen Gestel, Stratum, Strijp, Meerhoven, Woensel, centrum en Tongelre. Medio 2021 komen er ook papieren versies van de Beweeggids 55+ beschikbaar.

Meer informatie
Wanneer u een vraag heeft over de Beweeggids 55+ of over sporten in Eindhoven, kunt u contact opnemen met Marly Litjens, Sportregisseur bij Eindhoven Sport. 06 - 29 19 38 83 of e-mail: m.litjens@eindhoven.nl.