Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Februari 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Informatieplein wordt wijkplatform

Het digitale Informatieplein van het LTAB en AB-info is vernieuwd.
De manier waarop het nieuws en de activiteiten van en in Achtse Barrier worden aangekondigd is logischer en meer toegankelijk gemaakt. Ook de informatie over de vele actieve organisaties in de wijk is nu makkelijker te vinden. Daarom heeft het Informatieplein een nieuwe naam en een nieuw logo gekregen: Wijkplatform Achtse Barrier.

Verbeteringen zijn bijvoorbeeld de uitklapbare tabbladen bovenaan. Hierdoor is meteen een onderverdeling te zien, waardoor je snel naar de juiste rubrieken gaat. Via snelkeuze-knoppen ga je direct naar de andere organisaties die in de wijk actief zijn. Hetzelfde geldt voor belangrijke thema’s in de wijk. Onder de tab Wie, Wat & Waar? vind je al die snelkeuze-knoppen nog eens op één pagina bij elkaar.
Het Wijkplatform is niet alleen informatief, maar wil ook interactief zijn.
Daarom geeft het de wijkbewoners ruimte om zelf berichten te plaatsen, vragen te stellen, spullen aan te bieden. Ook nieuw is de rubriek Foto van de week. Stuur jouw foto’s op naar foto@brierke.nl of info@ltab.nl.

Binnenkort is het Wijkplatform ook op je mobiel te gebruiken, heel handig en zonder daarvoor een app te moeten downloaden.
Met de Kijk op de Wijk heeft het Wijkplatform een wekelijkse actuele digitale nieuwsbrief. Aanmelden voor de Kijk op de Wijk kan via www.achtsebarrier.info/nieuwsbrief.

Ontdek het Wijkplatform via: www.achtsebarrier.info of www.ltab.nl.