Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Februari 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Cafeïne Dealers

Op Landgoed De Grote Beek is het koffiehuis van Cafeïne Dealers gevestigd.
Het dagbestedingsproject Cafeïne Dealers ondersteunt mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt met resocialiseren en re-integreren. Er is een groeiende aandacht voor sociaal ondernemen in de maatschappij. Het laten aansluiten van kwetsbare doelgroepen hierbij, is een van de doelen. Cafeïne Dealers biedt mensen die kans, draagt bij aan herstel en bereidt tegelijkertijd kwaliteitskoffie.

Cafeïne Dealers leidt mensen op om koffie te branden, te verpakken en te zetten. In het koffiehuis serveren deze baristas voor iedereen een heerlijk kopje koffie.
De koffie van Cafeïne Dealers is biologisch, duurzaam, speciaal geselecteerd en daardoor perfect van smaak. Cafeïne Dealers brandt dagelijks en garandeert dat alle koffie vers verkocht wordt. Hierdoor ben je als koffiegenieter gegarandeerd van de meest verse koffie van Eindhoven en omstreken.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het herstel van de deelnemers van Cafeïne Dealers? Maak dan een mooie wandeling over Landgoed De Grote Beek en kom langs voor een kopje koffie met iets lekkers (vanwege corona tijdelijk alleen to-go) of koop bonen of koffiemokken voor thuis. Je kunt alleen pinnen.

Dr. Poletlaan 23, Open: di t/m vrij, 09.00–16.00 uur.

caffeinedealers.nl.