Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juni 2020

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
en het Jan Linders Fonds

Vaderdag knutselen van uit huis

Zoals de afgelopen activiteiten, mogen we ook Vaderdag natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ook voor jullie papa's kan er weer een thuis knutselpakketje besteld worden. De voorverkoop zal op 8 juni starten en eindigen op 14 juni.
17 juni kunnen jullie de pakketjes thuis verwachten. Niet tegen papa zeggen hè?!

Kindervakantieweek

Doordat de evenementen tot 1 september niet door mogen gaan, zijn wij, tot ons groot verdriet, genoodzaakt de kindervakantieweek te cancelen.

Voor de kindervakantieweek hebben we al wel een alternatief programma samengesteld voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar, namelijk thuispakketjes voor de hele vakantie. Iedere week brengen wij een pakketje langs met een opdracht, creatieve opdrachten, maar ook actieve opdrachten en tuin/keuken opdrachten, voor ieder wat wils.
Als je de weekopdracht hebt uitgevoerd upload dan je foto op onze facebook pagina onder het bericht van de opdracht van die week.

Om de pakketjes thuis te ontvangen kun je een vakantie ticket via onze online verkoop op de website bestellen,https://oka-ab.nl/events/kindervakantieweek-2, dan zorgen wij dat er iedere zomervakantieweek een pakketje bij je thuis komt.

De verkoop start op 7 mei 2020 en eindigt op 7 juli 2020. Voor maar € 18,00 brengen wij, 6 weken lang, een pakketje bij je thuis.

Op = Op!

Heeft u vragen stuur dan een mailtje naar: zomervakantiethuispakketjes@oka-ab.nl.

Hou ook onze website en facebook pagina goed in de gaten.

Wij willen jullie en de mama’s en papa’s toch een prettige vakantie toe wensen.

Groetjes OKA bestuur en vrijwilligers