Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2020

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
en het Jan Linders Fonds

In verband met het coronavirus konden onze paas- en koningsdagactiviteit niet doorgaan op de manier zoals jullie dat van ons gewend zijn. Toch hebben we iets weten te organiseren voor de kinderen.

Zogenoemde thuispakketjes
Met Pasen hebben de kinderen een zoekpakketje en een kleurplaat thuisgekregen. Zo kregen wij mooie inzendingen voor onze kleurwedstrijd.

Fiets versieren van uit thuis
Met koningsdag konden er pakketjes besteld worden om thuis je fiets te versieren. Ook hier hing een wedstrijd aan vast en heeft degene met de mooist versierde fiets een prijsje thuis gekregen.

Vaderdag knutselen van uit huis
Zoals de afgelopen activiteiten, mogen we ook Vaderdag natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ook voor jullie papa's kan er weer een thuis knutselpakketje besteld worden. De voorverkoop zal op 8 juni starten en eindigen op 14 juni.
17 juni kunnen jullie de pakketjes thuis verwachten. Niet tegen papa zeggen hè?!

Avondvierdaagse en Kindervakantieweek
Doordat de evenementen tot 1 september niet door mogen gaan, zijn wij, tot groot verdriet, genoodzaakt de avond4daagse en de kindervakantieweek te cancellen.
Over de avond4daagse is het bestuur nog aan het nadenken of we een alternatief kunnen aanbieden. Zodra we meer weten laten we dat natuurlijk horen.
Voor de kindervakantieweek hebben we al wel een alternatief programma samengesteld voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar, namelijk thuis pakketjes voor de hele vakantie. Iedere week brengen wij een pakketje langs met een opdracht, creatieve opdrachten, maar ook actieve opdrachten en tuin/keuken opdrachten, voor ieder wat wils. Als je de weekopdracht hebt uitgevoerd upload dan je foto op onze facebook pagina onder het bericht van de opdracht van die week.
Om de pakketjes thuis te ontvangen kun je een vakantie ticket via onze online verkoop op de website bestellen, https://oka-ab.nl/events/kindervakantieweek-2/ dan zorgen wij dat er iedere zomervakantieweek een pakketje bij je thuis komt.
De verkoop start op 7 mei 2020 en eindigt op 7 juli 2020.
Voor maar €18,- brengen wij, 6 weken lang, een pakketje bij je thuis.
Op = Op!
Heeft u vragen stuur dan een mailtje naar zomervakantiethuispakketjes@oka-ab.nl

Hou ook onze website en facebook pagina goed in de gaten.

Groetjes OKA bestuur en vrijwilligers

   
  De winnares Fiets versieren kreeg namens OKA een leuke verrassing thuis