Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2020

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Creatief tijdens corona

Het coronavirus maakt ons creatief
In de vorige aflevering van 't Brierke deden we een oproep aan onze creatieve lezers om ons te laten zien wat ze zoal deden door een foto op te sturen. We kregen onderstaande drie inzendingen.

Wil jij in de juni uitgave staan met jouw creatie, e-mail dan een foto naar foto@brierke.nl.

Let op: Door een foto in te zenden ga je er ook mee akkoord dat deze gepubliceerd kan worden in 't Brierke (en op de website). Wanneer jouw foto andere mensen herkenbaar in beeld brengt, moet je - vanwege de wet op de privacy - wel tevoren toestemming vragen voor publicatie.
Stuur alleen JPEG foto's van goede kwaliteit minimaal 1 Mb tot maximaal 5 Mb.

Frank

En Shelly Dassen schreef: “Hoi Frank,
Bedankt voor jouw stukje in 't Brierke over creatief bezig zijn in deze tijd: leuk! In jouw lijstje stond nog niet mozaïeken vandaar dat ik dit wil toevoegen aan de lijst. Heel leuk en rustgevend om te doen en daardoor vliegt de tijd voorbij!”


Kim Langer is heel creatief bezig geweest met simpele materialen en komt daarmee op een uniek ontwerp van een dromenvanger.

Nel Reitsma is gek van letters en weet daarmee creatieve ideeën om te zetten in sterke spreuken.
Ze schrijft: “Bij deze een paar foto’s van wat ik doe: handletteren onder de naam taalenteken.”

Maar de andere foto’s die Nel instuurde doen vermoeden dat haar talent niet alleen letters betreft. Kennelijk laat ze zich ook makkelijk inspireren door de natuur in haar omgeving.
www.taalenteken.nl
, info@taalenteken.nl.