Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2020

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Balkoningsdag in Cantershoef

Verwondering alom bij de passanten op het fietspad langs Cantershoef. Muziek en allemaal bewoners van het Wooninc complex op hun balkon gezellig aan het bewegen op aangeven van Zumba-lerares Prisca van den Berg.
De uitnodigende muziek klonk lekker over het water en stimuleerde iedereen om lekker mee te doen. Prisca had enkele van haar leerlingen meegebracht en vanaf de vlonder gaven ze gratis Zumbales aan de balkonnisten van Cantershoef.

Beheerder Peter Kentie van het WoonincPlus complex had er alles aan gedaan om in heel korte tijd zoveel mogelijk mensen in te lichten over het gebeuren.

Dit was overigens niet de eerste keer in deze door corona beheerste weken dat de bewoners van Cantershoef werden onthaald op een leuke verrassing.
Eerder al kwam Thijs Haenen met een mobiel draaiorgel voor de deur om met vrolijke klanken en stemmige liedjes de aan-huiskluistering een beetje te veraangenamen.

Maar, ondanks al deze leuke initiatieven is het toch te hopen dat de overheid binnen niet al te lange tijd een bevrijding uit onze intelligente lockdown aan zal kondigen.