Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Oktober 2019

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Halloween (8 - 12 jaar)

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
en het Jan Linders Fonds

BOE!
Het is weer tijd voor onze spannendste activiteit van het jaar: HALLOWEEN!
Om het spannend te houden vertellen we nog niet wat we precies gaan doen. We beloven in ieder geval wel dat er niemand met een kettingzaag of dergelijke achterna gezeten gaat worden. Maar dat kan niet zonder hulp uit de wijk.
Wij zijn op zoek naar mensen die bij hun huis/pleintje iets spannends voor onze kinderen neer willen zetten. Ideeën wisselen we graag uit.
Ook zou het fijn zijn als er een eventuele plaspauze ingelast kan worden bij het griezelhuis.
We horen graag wie onze spooktocht nog griezeliger zou kunnen maken.
We kunnen uiteraard ook nog begeleiders, die met de kinderen mee lopen, gebruiken tijdens de spooktocht. Mocht u tijd en zin hebben om ons te helpen, op welke manier dan ook, neem dan contact met ons op via secretariaat@oka-ab.nl.

De activiteit is op zaterdag 26 oktober van 18.30 tot +/- 22.00 uur. We starten op het plein bij wijkcentrum De Mortel, maar misschien gaan we wel (met goede begeleiding) de wijk verkennen.

In de voorverkoop is de entreeprijs € 4,00 per kind. De voorverkoop is vanaf woensdag 16 oktober op onze website: www.oka-ab.nl. De voorverkoop duurt één week (tot woensdag 23 oktober). Aan de deur zijn eventueel ook nog kaartjes te koop. Die kosten dan wel € 4,50. We hebben maar een beperkte hoeveelheid plaatsen dus op=op. Voor verdere informatie kijk op onze website: www.oka-ab.nl.


Sinterklaasfeest (0-9 jaar)

We hebben een mooie brief gekregen van de Sint. Daarin verteld hij ons dat hij ook dit jaar weer van plan is om naar wijkcentrum De Mortel te gaan.
Op zondag 17 november komt hij voor ons grote sinterklaasfeest. Samen met zijn ervaren (zwarte) pieten kom hij voor een feest deze kant op. Hij vraagt ons wel hoeveel pakjes hij mee moet nemen.

Daarom hebben we alleen een voorverkoop voor deze activiteit. We verdelen de kinderen in 2 groepen, een groep van 11.00 uur t/m 13.00 uur en een groep van 14.00 t/m 16.00 uur. De zaal gaat maximaal een kwartier voor aanvang open.

Laat papa, mama, opa of oma even een kaartje kopen à € 4,00 euro op onze website: www.oka-ab.nl.
De kaartverkoop is vanaf woensdag 30 oktober t/m woensdag 13 november. Net als vorig jaar kunnen er in principe alleen online kaartjes worden gekocht. Voor uitleg zie de website of stuur een mailtje naar kaartverkoop@oka-ab.nl.
Voor inlichtingen bel: 06 - 51 41 66 12 of 06 - 51 21 16 37.
Mocht u onverhoopt digitaal geen kaartjes kunnen bestellen, neem dan contact op met een van bovenstaande nummers of stuur een mailtje naar kaartverkoop@oka-ab.nl.
In het weekend van ons sinterklaasfeest hebben we op vrijdagavond ook schoen zetten en op zaterdag knutselen. Kijk op de website voor meer informatie over deze dagen.

OKA Bestuur en
vrijwilligers

Hier dan nog de datums voor de volgende activiteiten:

  • 26 oktober Halloween,
  • 15 november schoentje zetten,
  • 16 november sinterklaas knutselen,
  • 14 december kerst knutselen in samenwerking met LTAB en Jan Linders.