Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Mei 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Wat gebeurt er (net) buiten de wijk?

Van 24 t/m 26 mei wordt voor de 10e maal het Woensel Lichttoren Combinatie (WLC) Weekend toernooi schaken gehouden in de Hoeksteen, Gerretsonlaan 1a.
Er wordt gespeeld in 2 groepen, de A-groep voor de sterkere schakers (t/m grootmeester niveau) en de B-groep voor alle andere schakers, waaronder ook huisschakers. In beide groepen zijn (geld)prijzen te winnen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dannie Beijk (06 - 22 94 99 68). Of bezoek de website van WLC: www.svwlc.nl.

 

 

 


De paden op de lanen in!
Een aantal mobiele ouderen en ouderen in een rolstoel zoeken een wandelmaatje, individueel of in groepsverband. Diverse wandelclubs vertrekken elke week vanuit zorgcentrum Eerdbrand.
Maak jij graag een oudere blij, die slecht ter been is, door er samen op uit te gaan?

 

 

Nieuwsgierig naar deze of andere vrijwilligersvacatures?
Neem voor meer informatie contact op met Heidi de Kok, coördinator vrijwilligerswerk Eerdbrand.
Bij voorkeur via e-mail: heidi.de.kok@archipelzorggroep.nl of telefonisch via 06 - 10 40 37 04.
(Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagmiddag en donderdag).


Makers uit Nederland én daarbuiten worden opgeroepen zich aan te melden voor het grootste maakfestival van Nederland; de Eindhoven Maker Faire. Tijdens het festival op 28 en 29 september presenteren ruim 250 makers hun projecten aan een groot publiek in het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein.

Ben jij designer, hacker, futurist, recycler of software ontwikkelaar en sta jij te popelen om jouw enthousiasme te delen met een groot publiek?

Meld je aan en presenteer je creaties op het grootste maakfestival van Nederland. Niet-commerciële makers mogen hun projecten gratis tentoonstellen.

Inschrijven is mogelijk via www.eindhovenmakerfaire.nl tot en met 31 juli 2019.