Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Mei 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Mini Bieb in de Seinelaan 54

Even wegdromen in een mooi romantisch verhaal, naar een andere tijd reizen, een moord oplossen, heel hard lachen om ridicule situaties en ga zo maar door. Lezen is heerlijk! En het is ook gewoon hartstikke goed en gezond! Het vermindert stress, je hersenen blijven gezond, je krijgt een beter geheugen en nu ook meer beweging want je mag het boek gaan halen in de mini Bieb op de Seinelaan 54.
Sinds een paar weken hebben wij een mini Bieb in onze voortuin. Mensen mogen hier een boek halen en brengen. We hebben veel boeken gekregen dus de kast zit vol met allerlei boeken. Momenteel heb ik zelfs een voorraad in de schuur staan om weer aan te vullen. Meer kinderboeken gaan er nog komen.
Met het oog op de vakantie die er aan komt, hoop ik dat veel mensen hun weg vinden naar de mini Bieb. Gedurende de dag en de avond zien we mensen gezellig langs lopen, een praatje maken en een boek uitzoeken, er is meer leven op straat hierdoor en het is laagdrempelig. Lezen is belangrijk voor mensen en ook voor onze buurt.

Gerrie Thijs