Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Mei 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

FinFonFeest 25 augustus

Ook dit jaar organiseert Stichting AB-Hartveilig samen met het Leefbaarheidsteam AB weer een groots FinFonFeest. Traditiegetrouw wordt deze drukbezochte Vintage-, info- en entertainmentmarkt gehouden aan het einde van de zomervakantie op zondag 25 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.

En ook dit jaar belooft het weer een gezellig spektakel te worden voor koopjesjagers, nieuwsgierigen, muziekliefhebbers, springkussenspringers en terraszitters. Daarnaast zijn er voldoende gelegenheden om ook de inwendige mens te laten genieten van traditionele en exotische lekkernijen.
Kortom: iedereen die wil genieten van een gezellige sfeer in een bruisende omgeving kan hier terecht.

Lokaal talent gezocht
Evenals vorig jaar willen we de amateur artiesten in de wijk weer een open podium bieden. Heb jij een leuke act, kun je zingen of goochelen of speel je in een bandje?
Meld je aan en wij geven je de kans om op te treden voor dit gevarieerd publiek.

Voor niets gaat de zon op.
Dat weten we, maar jullie moeten ook begrijpen dat we de opbrengst aan een goed doel willen schenken.
Maar een kleine onkostenvergoeding zit er wel weer in en we kunnen alle artiesten ook een drankje aanbieden.
Meld je aan op finfon@brierke.nl.

Markt
En iedereen die ruimte wil maken in de schuur of op zolder kan hier ook terecht om een liefhebber te vinden voor die oude, echt leren, bureaustoel of die mooie staande en dimbare leeslamp. Heb jij ook leuke of romantische spulletjes waar jij al heel lang van hebt genoten en die je nu aan een ander gunt?
Meld je dan aan als kraamhouder op finfon@brierke.nl.

Een kraam kost € 30,00 voor de hele dag en je steunt er Stichting Achtse Barrier Hartveilig enorm mee. Alle opbrengsten van de markt worden gedoneerd aan dit goede doel, waarmee zij in staat zijn de 6-minuten zones in de wijk te onderhouden, waardoor de kans op overleven bij hartfalen factoren wordt vergroot.

Wil je meer weten over dit goede doel? Kijk dan eens op www.ABhartveilig.nl.

Martin van de Goor