Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Zeggetis...jouw mening telt ook

Kattenoverlast
Zoals ik al vaker heb gelezen, en helaas met geen enkel resultaat, wil ik ook graag eens mijn ongenoegen uiten over het feit dat andere mensen ervoor kiezen om een kat als ‘huisdier’ te nemen. En deze vervolgens ‘uitlaten’ in andermans tuinen. Lekker makkelijk of niet? Beest ’s morgens de deur uit jagen en zoek het maar uit. Lekker geen omkijken meer naar.

Mensen zoiets kan toch niet…. Ik laat mijn hond toch ook niet in uw tuin poepen? Waarom neemt men een huisdier om deze vervolgens andermans planten te laten ondersproeien?
Fijn, bloeit eindelijk die geurende roos die je in het voorjaar had aangeschaft, zit je met een gore ammoniaklucht in je tuin.
En laat je jouw kat gewoon de drollen in andermans tuinen leggen? U zou toch raar staan te kijken als ik in uw achtertuin een dikke drol leg of niet?

Nou…. dat is exact hetzelfde. Dat heet namelijk asociaal. Zoekt u de definitie er van maar eens op in het woordenboek.

Dat past hier helemaal niet, so wieso niet, maar al helemaal niet in Achtse Barrier.
Ik zie hier (bijna overal – slonzen daargelaten) net onderhouden tuintjes, vriendelijke mensen die elkaar gedag zeggen, een praatje maken en genieten van al wat groeit en bloeit. En u verpest dit alles door dit asogedrag dat u vertoont. Schijt aan de buurt (letterlijk!).

Mensen zoals deze hebben in mijn opinie een IQ en een EQ van een borrelnootje en mogen van mij verhuizen naar een tokkiewijk, bankstelletje in de voortuin, bak bier erbij en schijtende katten overal.

Who cares. Toch?
Iedereen weet van wie die en die kat is hoor, en iedereen in de buurt praat er over met elkaar.
U moest zich letterlijk kapot schamen.

Dus bij deze nogmaals de oproep:
Houdt uw huisdieren bij!

Zeggetis...Verfblikken horen bij Chemisch Afval

Misschien wist de eigenaar van dit blik het echt niet, maar verfblikken horen niet op de glasbak!!!!