Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Maart 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open dag bij basisschool De Achtbaan

Wat krijg je als je twee goede basisscholen uit Achtse Barrier, Gunterslaer en KlimWijs, samenvoegt tot 1 basisschool? Één supergoede basisschool, volop in ontwikkeling; basisschool De Achtbaan!

Gunterslaer en KlimWijs gaan sinds dit schooljaar samen door het leven als basisschool De Achtbaan. De school bestaat op dit moment nog uit twee locaties (aan de Normandiëlaan en aan de Fransebaan), maar in de loop van 2019 zullen de scholen samen tijdelijk gehuisvest worden in het schoolgebouw aan de Calaislaan. In de tussentijd wordt er gebouwd aan een modern, op de toekomstgericht, schoolgebouw aan de Fransebaan waar de kinderen van De Achtbaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 terecht kunnen.

Basisschool De Achtbaan gaat, onafhankelijk van de plek waar de school gehuisvest is, te allen tijde voor kwalitatief goed onderwijs. Een school waar kinderen elke dag weer met plezier veel leren.
Waar samenwerken, eigenaarschap en zelfvertrouwen speerpunten zijn die ten grondslag liggen aan alles wat we doen. Een school waarbij ouders gelijkwaardige partners zijn die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van onze kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar basisschool De Achtbaan? Op 29 maart hebben wij een open dag waarbij u op beide locaties de hele dag binnen kunt lopen om een kijkje te nemen. Natuurlijk laten we u ook met trots onze school zien op een ander moment. Maak een afspraak
voor een rondleiding via achtbaan@skpo.nl.

Voor meer informatie over onze school kunt u ook terecht op: www.basisschooldeachtbaan.nl.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Nadine van der Heijden
Adjunct directeur