Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Februari 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Stefan loopt de Roparun

Ziet u Stefan ook wel eens rondjes hardlopen over de Fransebaan?
Dat ben ik! En dit jaar train ik voor de RopaRun. Dat is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Dat doe ik niet alleen, maar met een team van o.a. 8 lopers. Het is ook geen wedstrijd. Het hoofddoel van de RopaRun is geld inzamelen voor het goede doel.
Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen.

Volg mijn facebookpagina waar regelmatig acties aangekondigd worden: https://www.facebook.com/Stefan-loopt-de-Roparun-341312353354963/ en steun het goede doel.

Hoe je kan steunen?
Heb je bijvoorbeeld oude, kapotte en te kleine kleding, schoenen, gordijnen, lappen stof en dekbedovertrekken. Ik kom ze graag bij u ophalen.
Wij krijgen hiervoor een mooi bedrag wat wij doneren aan de Roparun. En alle kleding gaat naar een derde wereldland, dus je steunt hierbij twee mooie doelen.
Maar ook oude mobieltjes zijn centen waard. Heeft u oude mobiele telefoons thuis liggen waar u niets mee doet?

Stuur mij een bericht via facebook of e-mail naar stefanclermont@hotmail.com.

Op dit moment loopt er ook een mooie actie van het bedrijf Cardcetera. Koop een set van 12 Quotes-kaarten voor het goede doel via www.cardcetera.nl, per set doneert Cardcetera € 5,00 aan de RopaRun.

Kijk voor meer informatie op mijn facebookpagina ‘Stefan loopt de Roparun’.