Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Januari 2019
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Buurtpreventen gezocht

Buurtpreventen voor uitbreiding van ons buurtpreventieteam.
Wilt u zich inzetten voor onze wijk en daarnaast deel uitmaken van een gezellige en sociale club? Dan is de actieve buurtpreventie misschien iets voor u.

Voordat u lid kunt worden willen wij een keer met u kennis maken op een avond dat ons team op pad gaat. Wij verwachten van u dat u fysiek sterk genoeg bent om in een kleine groep een uur te lopen (ongeveer 3 km). Verder moet u bereid zijn om bij verdere deelname een training te volgen van 2 avonden (2x3 uurtjes) welke door de gemeente wordt aangeboden. Uiteraard dient u van onbesproken gedrag te zijn. Hiervoor vertrouwen wij u op uw blauwe ogen.


We hebben op dit moment een aantal vacatures. Als u hier interesse in hebt stuur dan een e-mail naar buurtpreventie.actief@ltab.nl met daarin uw naam, geboortedatum, adres, postcode, telefoonnummer (mobiel) en uw e-mailadres.
Bij het insturen van de gegevens gaat u ermee akkoord dat uw gegevens ook aan onze wijkagent worden gegeven.

Als u een e-mailtje heeft gestuurd dan krijgt u van ons een uitnodiging om een avond met ons mee te gaan. Dit zal nagenoeg altijd tussen 19.00 en 22.00 uur zijn. In sommige gevallen wijken wij hier van af. Uiteraard bent u niet verplicht om alle avonden aanwezig te zijn. Meestal zijn er tussen de 15 en 25 mensen aanwezig op een avond.

Met vriendelijke groet,

Ben Koenen, Henk de Kleijn en Frank de Bie
Coördinatoren Buurtpreventie
Achtse Barrier