Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
December 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Bedankt vrijwilliger

Op zaterdag 15 december tussen 14.00 en 16.00 uur wil het Leefbaarheid Team, namens de wijk, alle vrijwilligers uit de wijk, die zich belangeloos inzetten voor de Achtse Barrier en zijn bewoners, hiervoor bedanken.
Voor die vrijwilliger die zich voor 7 december aanmeldt ligt er in De Mortel op die zaterdagmiddag een presentje klaar en er wordt je een consumptie aangeboden. Tevens bestaat de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen ‘hoe krijgen wij een mooie wijk’. Aanmelden voor 7 december kan bij: vrijwilligers@ltab.nl o.v.v.: naam, huisadres, postcode, organisatie waar je actief bent en in welke rol. Alleen als je aangemeld bent is er, in verband met het bestellen van de benodigde aantallen, een presentje voor je gereserveerd op zaterdag 15 december tussen 14.00 en 16.00 uur. Mocht je verhinderd zijn is er op maandag 17 december van 19.00 tot uiterlijk 20.00 uur een mogelijkheid om het presentje alsnog op te halen. De vrijwilligers moeten actief zijn als vrijwilliger bij de organisatie in Achtse Barrier.
Als je naar De Mortel komt neem vooral je (klein)kinderen mee, de OKA organiseert in De Mortel op die zaterdagmiddag ook het kerststukjes knutselen voor de kinderen, laat even weten met hoeveel mensen jullie komen.

Het LTAB