Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
December 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Eric van Pareren is met pensioen

Wij hebben afscheid genomen van Erik van Pareren, hij is met een welverdiend pensioen gegaan.

Achttien jaar heeft hij in onze wijk rondgelopen, gefietst en gereden samen met een veelheid van collega’s zoals Pammetje en Dennis waarmee hij een geweldig team vormde.
Zowel met het leefbaarheidsteam als de buurtpreventie hadden wij in Erik een geweldige partner en vriend.

Wij maakten mee, op het maandelijks wijkoverleg en de wekelijkse inloopuren, dat ook de contacten met Zuidzorg, WijEindhoven, BuroCement en vele in de wijk actieve sociale organisaties en woonbedrijven zeer intensief waren.

Hierdoor wisten wij dat de wijk in goede handen was mede door deze intensieve samenwerking van Hermandad met deze sociale organisaties.
Hij ontbrak alleen op het inloopspreekuur als hij op vakantie was in zijn geliefde Frankrijk, wij konden dat nog net aan. Maar als hij geen dienst had was hij er incognito, als burger, maar wel aanwezig.

De buurtpreventie heeft veel te danken gehad aan Erik, hij wist als geen ander de leden van de buurtpreventie te enthousiasmeren. Juist door die informatie te verstrekken dat de buurtpreventie het nut van hun acties bleven zien. Samen met hem hebben we onze wijk veiliger gemaakt.

Wij hopen dat hij geniet van zijn welverdiend pensioen en hopen dat hij toch nog bij ons eens langs komt voor een kop koffie en een verhaal van toen.

De Buurtpreventie AB en het LTAB

   
 
Foto’s: Peter Smulders