Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
December 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Rookvrij is er weer van alles te doen. Zie de agenda elders in ’t Brierke. We hebben overal nog plaats! En kijk ook eens voor de laatste berichten op www.ltab.nl of op het wijkportaal www.achtsebarrier.nl. U vindt hier allerlei weetjes over onze wijk.

Maandelijkse dansavond
Deze maand geen dansavond vanwege de Kerstvakantie.

Kerstkienen 14 december
We pakken extra uit met mooiere en grotere prijzen. Kom kienen!

Kaarten/sieraden maken
Let op: het is eens in de twee weken (de even weken) op woensdag. De laatste middag in dit jaar is op 12 december. Inlichtingen bij Hetty: 040 - 241 92 92.

Darten
Ook bij het darten is nog plaats genoeg op vrijdagavond. Kom ook eens een pijltje gooien en waan je ridder Michael van Gerwen.

Spinnen met wol
Voor alles wat met wol is te doen kunt u terecht op de 2e donderdag van de maand om 14.00 uur in De Mortel. Dit is onder de bezielende leiding van Erica. Dit jaar nog op 13 december.

Kaarten
Op elke woensdag en donderdag kunt u bij ons rikken of jokeren. Gezellig hoor!

Kerstmiddag 21 december
Ja ja, hij is er weer. Onze befaamde middag met hapje, drankje en die loterij waarbij de tafel weer vol staat met (soms gekregen) prijzen/prijsjes. Wie weet scoort u nog wat voor in de kerstboom. Trouwens in de laatste ronde verloten we de daags ervoor gemaakte kerststukjes.
Zaal open om 13.00 uur en de loterij begint om 13.30 uur. Kom op tijd, vol is vol.

Vragen?
Voor al uw vragen betreffende onze activiteiten en met suggesties kunt u terecht in de zaal tijdens de activiteiten, via Wilma 040 - 242 63 66 of via e-mail: oaab.achtsebarrier@gmail.com.

Ook in het Steunpunt dinsdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur kunt u bij ons terecht.

Tot ziens bij een van de
activiteiten van UW OAAB