Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Vertraging op het Savoiepad & Open middag Spilcentrum

Op 26 oktober 2018 werd aan het fietspad Savoiepad de nieuwbouw van basisschool Onder de Wieken/spilcentrum De Spaaihoeve geopend.

Voor Achtse Barrier is besloten dat er 3 volwaardige spilcentra komen. Voor Korein Cluselaan en Basisschool Onder de Wieken wordt de nieuwe naam Spilcentrum De Spaaihoeve. Het eerste onderdeel dat wordt opgeleverd.
De school heeft een bruisend hart waar schoolbreed weekafsluitingen, (spontane) vieringen en tentoonstellingen plaatsvinden. Rondom dit schoolhart liggen vier schoolclusters voor de onder-, midden- en bovenbouw. De buitenruimte maakt integraal onderdeel uit van de onderwijsruimte.

 

 

 

 

 

!!Attentie!!
Rem af met uw fiets als u onze school nadert, om de veiligheid van onze kinderen te waarborgen!!

Vanuit school en de gemeente wordt er hard gewerkt aan een veilige verkeerssituatie voor u, als gebruiker van het fietspad (Savoiepad), en voor de leerlingen.
Er zullen hekken worden geplaatst, verlaagde trottoirbanden, borden, drempels en er komen markeringen op het fietspad.
Dit is om u erop attent te maken dat u een school nadert en rekening houdt met onze kinderen. Alvast onze dank hiervoor.
Onderzocht wordt om het fietspad ter plaatse om te leggen zodat het schoolgebouw en de speelplaats een ruimte vormen. Tip voor de ouders van onze kinderen: kom bij voorkeur te voet of met de fiets.

Vanaf vrijdag 26 oktober is het spilcentrum in bedrijf. Vanaf maandag 29 oktober starten de lessen en zijn we dagelijks tussen 7.30 en 18.30 uur geopend.

Dank voor uw begrip en rustige benadering op het fietspad.

Voor vragen of reacties kunt u een e-mail sturen naar Veiligheidenverkeer@gmail.com.

Team De Spaaihoeve