Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Sinterklaasshow SimSalaBim

Op 1 en 2 december speelt kindercircus SimSalaBim hun jaarlijkse Sinterklaasshow in CKE Eindhoven.
Kindercircus simsalabim is een kindercircus voor kinderen van 7 tot 16 jaar. De kinderen worden begeleid door ongeveer 10 vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen de training van de kinderen, het onderhoud van materialen, het bouwen van het decor enz. enz.

De sinterklaasshow 'De Grote Pakjestocht' is een familievoorstelling vol circuselementen, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het is bijna pakjes avond, maar er is een groot probleem: Niet alle pakjes zijn op tijd binnen gekomen! Sinterklaas stuurt Kapitein Piet met de boot op weg om de pakjes over de hele wereld op te halen. Onderweg beleeft hij allerlei avonturen op zee en in verre landen. Zou het Kapitein Piet lukken om alle pakjes op tijd te verzamelen en pakjes avond te redden?

De zaal gaat 45 minuten voor aanvang open, zodat je vast in de stemming kan komen. Je kunt, als een echte Piet, laten zien wat je kan op het Pietenparcours, je kunt wat knutselen, of met wat lekkers en een drankje wachten tot de voorstelling begint. Na de voorstelling kunnen de kinderen Sinterklaas ontmoeten.

De voorstelling duurt ongeveer een uur.
Kaarten kosten € 7,00 en kunnen gereserveerd worden op www.sintsalabim.nl.