Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

De PVGE op de Liever Thuis Beurs + Genieten

Binnenkort, van donderdag 22 t/m zaterdag 24 november, kunnen 50-plussers weer naar de 'Liever Thuis Beurs' in het Beursgebouw.
Een evenement gericht op woninginrichting, gezond blijven maar ook op genieten.
Ook de seniorenvereniging PVGE geeft 'acte de presence' en heeft een aanbod dat aansluit bij de filosofie van deze beurs en past ook in het actuele thema eenzaamheidsbestrijding. Mogelijk kan de 70-jarige PVGE iets voor u betekenen. We staan u graag te woord op stand nummer 144.

Een korte impressie
Hoe fijn is het om met onze reizen mee te gaan? Georganiseerd en begeleid door de (lokale) PVGE-verenigingen. Dat geeft een veilig gevoel en u leert mensen kennen die in uw eigen woonomgeving wonen.
Of interessante dagjes uit met bus, trein of fiets? Hoe gezellig zijn de maandelijkse etentjes in de restaurants in en rondom Eindhoven? Alle sportieve, muzikale en creatieve clubs geven leden de mogelijkheid om samen van hun activiteit en hobby te genieten.
Veel winkeliers, restaurants en theaters in en rondom Eindhoven geven PVGE-leden korting waardoor de contributie snel is terugverdiend.
Ons ledenblad 'de Schouw' geeft veel informatie over wat er wordt gedaan op het gebied van pensioenen en inkomen, belangenbehartiging en ondersteuning. Veel zaken die we (later) nodig hebben. We blijven niet eeuwig jong, helaas.

Heeft u interesse en kunt u niet naar de beurs komen? Kijk dan op onze website www.pvge.nl.
Hier vindt u allerlei informatie, ook hoe u zich kunt aanmelden als nieuw lid.