Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2018
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)

Schoen zetten (0 - 9 jaar)

Voorafgaande aan het bezoek van Sinterklaas op zondag 18 november kunnen de allerkleinsten van 0 t/m 9 jaar in de wijk hun schoentje weer komen zetten en wel op vrijdagavond 16 november van 18.30 tot 19.30 uur in wijkcentrum De Mortel.
Het is gratis en de kinderen kunnen tekeningen en andere verrassingen voor de Sint achterlaten. Tijdens de Knutselmiddag op 17 november kunnen de kinderen hun schoentje weer komen ophalen.
Voorgaande jaren was Sint blij verrast door al het moois wat de kinderen gemaakt hadden, en ook Amerigo was blij met de wortels en het brood.
Dus kom dit jaar weer met je schoen, klomp, pantoffel, laars en vul hem met iets moois voor de Sint.
Je schoentje kun je zaterdag 17 november tussen 15.45 en 16.00 uur weer op halen.

Sinterklaas knutselmiddag (4 t/m 12 jaar)

Op 17 november a.s. organiseert de OKA weer de jaarlijkse Sinterklaas knutselmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan dan weer mooie dingen maken voor de Sint en zijn Pieten. Van stoomboot tot Pietenpet, en van schoorsteen tot surprise, wij helpen jullie graag met het maken van iets moois. De entree is € 4,00 en we beginnen om 14.00 uur in De Mortel en hopen om 16.00 uur allemaal met iets moois naar huis te gaan. Sinterklaas is altijd heel blij met al die eigen gemaakte mooie dingen. Dus niet vergeten en kom lekker knutselen.
Het is erg fijn als ouders willen komen helpen maar het is wel de bedoeling dat u dan ook de andere kinderen meehelpt.

Sinterklaasfeest (0-9 jaar)

De ‘aankondig’ Piet heeft de OKA al verteld dat de Sint van plan is om op zondag 18 november met een heel stel van zijn Pieten een bezoek aan jullie te brengen in wijkcentrum De Mortel. Sinterklaas wil dan graag gezellig bij jullie zijn. Het zal zeker weer een te gek feest worden. De Sint wil natuurlijk wel graag weten hoeveel pakjes hij moet meenemen en daarom wil hij dan ook graag van tevoren weten wie er allemaal komen. We verdelen de kinderen in 2 groepen, een groep van 11.00 t/m 13.00 uur en een groep van 14.00 t/m 16.00 uur. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open.
Dus laat mama, papa, oma of opa even een kaartje kopen à € 4,00, zodat de Sint op alles is voorbereid.

De voorverkoop is vanaf woensdag 31 okt. t/m woensdag 14 nov. Net als vorig jaar kunnen er weer digitaal kaartjes gekocht worden. Voor uitleg zie de website www.oka-ab.nl of stuur een e-mailtje naar kaartverkoop@oka-ab.nl.

Mocht u onverhoopt digitaal geen kaartjes kunnen bestellen neem dan contact op met een van bovenstaande nummers of e-mail naar kaartverkoop@oka-ab.nl.

Voor inlichtingen: 06 - 51 41 66 12 of 06 – 51 21 16 37.

OKA bestuur en vrijwilligers